Modul: Svejsecertifikater 

Med AWCS får du perfekt overblik over alle svejsecertifikater i virksomheden. Ved søgning på f.eks. svejsemetode, sømtype eller tilsatsmateriale kan du hurtigt se om firmaets svejsere har de krævede certifikater til et kommende projekt.

Modulet giver også mulighed for at underskrive certifikater elektronisk. Med et tryk på en knap tilføjes certifikatet din uploadede signatur. Man kan til enhver tid se, hvornår de enkelte certifikater skal underskrives næste gang, og hvis ønsket modtages automatisk en notifikationsmail 14 dage inden sidste mulige dato. Med AdVisio Welding Coordination System, skal du dermed aldrig bekymre dig om dine certifikater er opdaterede.

Modul: WPS 

Under dette punkt har du samling på alle virksomhedens WPS’er. Når du har et nyt svejseprojekt, finder du i tabellen hurtigt hvilke WPS’er der kan bruges, så eventuelle mangler kan anskaffes i god tid. Som under Svejsecertifikater kan du søge på de normale svejseparametre og derved indsnævre din søgning præcis så meget som du har brug for, så det du skal bruge findes på et øjeblik.

Modul: WPQR

Skal du bruge en ny WPS, kan du her få overblik over, præcis hvilke rammer du allerede har indenfor dine eksisterende WPQR’er. Med hurtig søgning vises hvilke WPQR’er, der kan dække din nye WPS. Tabellen kan tilpasses så kun de mest relevant parametre er synlige.

Kommer snart:

Modulet vil blive forbundet med AdVisio Weldings WPQR-bank, hvor manglende WPS’er kan tilkøbes, hvis din egen virksomheden ikke har tilstrækkelig WPQR-dækning.

Modul: Leverandørstyring

Under dette punkt har du let adgang til relevant info og kontaktoplysninger fra dine leverandører. at vælge samarbejdspartnere og leverandør til dit næste køb.

Krav til snarlige godkendelser fremgår tydelig og, hvis ønsket, modtager du en notifikationsmail herom. Der føres automatisk kontrol med godkendelser og det sikres nemt at dine leverandører og eksterne partnere altid har de krævede certificeringer og er godkendt i henhold til ISO- og brancestandarder. Derved undgås problemer med din interne kvalitet, kunder eller myndigheder, som følge af indkøb. Desuden kan egne erfaringer med leverancer tilføjes så du har perfekt grundlag for at vælge samarbejdspartnere og leverandører til dit næste projekt

Modul: Rutinemæssig kontrol

I dette modul kan du løbende se status for NDT på dine kontrolpartier. Modulet er opbygget efter kravene i EN 1090-2:2018 og vil løbende blive opdateret til gældende standard.

Med baggrund i produceret og kontrolleret længde, beregner AWCS automatisk NDT-kravet til de enkelte kontrolpartier og hvor mange procent der er kontrolleret. Dermed er der konstant overblik over NDT-status så tidspunkter for kontrolbesøg kan tilpasses mest effektivt, og omkostninger hertil minimeres.

En ekstra fordel er muligheden for at spore og dokumentere NTD-omfanget på hver enkelt ordre, så det altid kan dokumenteres til kunde.

Modul: Maskinliste og vedligehold

Her har du fuldt overblik over hvilke maskiner og andet udstyr der er til rådighed, og sikring for at de er klar til brug. Opleves pludseligt nedbrud registreres en maskine nemt som inaktiv, indtil den fungerer igen, så den ikke pludseligt mangler midt i en opgave. Derudover er relevant info som manual, guide for vedligehold, egne bemærkninger til brug mm., let tilgængeligt, når det skal bruges.

Vedligehold af udstyr tilvælges så det følger den plan der er bedst egnet. F.eks. årligt, kvartalsvis eller præcist det antal dage du ønsker. Snarlige vedligehold fremhæves i tabellen og, hvis ønsket, bliver du automatisk påmindet på mail.

Med Maskinliste og vedligehold-modulet fra AWCS, oplever hverken interne eller eksterne parter forsinkelser pga. forglemmelser vedrørende utilgængeligt maskineri og med systematiseret vedligehold bliver tekniske nedbrud skåret ned til et minimum.

Modul: Måleværktøjer

Her har du styr på dine måleværktøjer og sikring for, at de er klar til brug. Modulet giver de samme fordele som: “Maskinliste og vedligehold” og er en ekstra fordel ved sporing i forbindelse med interne audit og kontrolbesøg.

Modul: Oprettelse af afvigelser

Med AWCS´s bliver håndtering af afvigelser lettere end nogensinde.

Når der har været en afvigelse oprettes denne hurtigt i systemet. Modulet opsættes, så der kan vælges præcist de kategorier af afvigelser og hvilken afdeling den er opstået der er relevante for din virksomhed, så den efterfølgende behandling bliver overskuelig og det er nemt at danne overblik over hvor der der er de største problemer.

Alle medarbejdere i din virksomhed kan gratis oprette afvigelser, og behandlingen sendes automatisk videre til den enkeltes registrerede ansvarlige for behandlingen. F.eks. medarbejderens nærmeste leder eller virksomhedens kvalitetschef. Selve behandlingen foregår under modulet: “Behandling af afvigelser”, hvor den kun er synlig for udvalgte medarbejdere.

Modul: Behandling af afvigelser

Så snart en afvigelse er oprettet bliver den tilgængelig til behandling for rette vedkommende. Behandlingen er systematiseret i punkter, hvorunder der findes de relevante valg så der er sikkerhed for at alt er gjort tilfredsstillende og der er den nødvendige sporbarhed.

Modulet er som standard sat op i 5 hovedpunkter fra kendt kvalitetsteori: “Ajhjælpende handling, Årsagsbestemmelse, Korrigerende handlinger, Evaluering og endelig godkendelse. Under: “Korrigerende handling, opretter den ansvarlige for afvigelsesbehandlingen de konkrete handlinger der skal udføres og tildeler dem til relevante medarbejdere, der bliver notificeret herom på mail. Opsætningen kan tilpasses i både hovedpunkter og datafelter, så den matcher virksomhedens kvalitetpolitik, og der kun bliver indskrevet præcis de data der er nødvendige. Hverken mere eller mindre.

Med AWCS’s afvigelsesbehandling opnås maksimal skadesbegrænsning ved afvigelser for dit firma og eksterne parter, og sikrer den afgørende høje stabilitet og troværdighed i dit arbejde, når uheldet er ude.

Prøv demoversionen

BRUGERNAVN: demo

ADGANGSKODE: 123456

BEMÆRK: AWCS fungerer ikke korrekt i Internet Explorer

Prøv systemet gratis eller få en præsentation

Det er muligt at få en gratis prøveversion i en periode der aftales ved henvendelse. Vi kommer gerne ud og præsenterer systemet, alternativt via online møde.